Onze diensten leveren wij op 3 manieren


Hulp op locatie

De hulp op locatie houdt in dat wij bij u langs komen en helpen met uw internet, thuisnetwerk (Wifi) of computer. Van problemen tot nieuwe aanleg en configuratie hiervan. Ook kunnen wij u hierbij begeleiden en hierover uitleg geven.


Pickup and return

Deze service houdt in dat wij op afspaak uw computer / apparatuur komen ophalen, nakijken, onderhouden of repareren en terug brengen. Zo kunnen wij ook uw computer geheel een nieuwe installatie geven van het besturingsysteem met de drivers en of programma's die u er bij heeft. Na deze nieuwe installatie kunnen wij voor u een backup maken, dit maakt het na een computer beschadiging of infectie makkelijker om de computer te herstellen. Mocht het zo zijn dat de computer een corrupt besturingssysteem heeft gekregen (virus) en u wilt toch uw data terug hebben, dan kunnen wij dat in de meeste gevallen terug halen.


Hulp op afstand

U kunt een 'Hulp op Afstand' sessie starten met een medewerker van MDRict. De medewerker kan uw computer tijdelijk overnemen.

Algemene voorwaarden voor "Hulp op afstand"

Door het klikken op de "Hulp op Afstand" accepteert u een sessie waarbij een medewerker van MDRict, gedeeltelijke of volledige controle over uw pc zal hebben. Hoewel de programmatuur waarmee de "Hulp op Afstand" opgestart kan worden met zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat deze programmatuur, om welke reden dan ook niet functioneert zoals beoogd. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw pc. MDRict is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van Hulp op afstand dienst.


Tarieven

Basis starttarief 49,- (regio Hattem) voor het eerste half uur (wij rekenen geen voorrijkosten).